h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşanan bir olayda, bir Suudi Arabistan vatandaşı kadın, kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcı tarafından mağdur edildi. Kadın, Dürbinar mahallesindeki evine telefonla ulaşan dolandırıcıya, evlerine teftiş yapacaklarını söylediği için 68 bin 500 TL gönderdi. Ancak bir süre sonra dolandırıldığını fark eden kadın, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri de dolandırıcıyı yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşanan bir olayda, bir Suudi Arabistan vatandaşı kadın, kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcı tarafından mağdur edildi. Kadın, Dürbinar mahallesindeki evine telefonla ulaşan dolandırıcıya, evlerine teftiş yapacaklarını söylediği için 68 bin 500 TL gönderdi. Ancak bir süre sonra dolandırıldığını fark eden kadın, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri de dolandırıcıyı yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde, Suudi Arabistanlı bir kadın polis olarak kendini tanıtan bir dolandırıcı tarafından 68 bin 500 lira dolandırıldı. Kadını arayan şahıs, evlerinde teftiş yapacaklarını söyleyerek para talep etti. Suudi kadın, dolandırıldığını fark edince polise başvurdu ve dolandırıcının yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşanan olayda, bir Suudi Arabistan vatandaşı kadın, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldı. Kadın, Dürbinar mahallesindeki evine telefonla ulaşan dolandırıcıya, evlerine teftiş yapacaklarını söylediği için 68 bin 500 TL gönderdi. Ancak bir süre sonra dolandırıldığını anlayan kadın, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri de dolandırıcıyı yakalamak için çalışmalara başladı.

Milli İstihbarat Teşkilatı, Avrupa’dan terör örgütü PKK/KCK’ya militan sağlayan Renas Raperin kod adlı Faik Aydın’ı Irak’ta etkisiz hale getiriyor. Faik Aydın, Türkiye sınırına yakın bir bölgede yaklaşık 160 km derinlikte saklanıyordu.

Sıradaki haber:

Milli İstihbarat Teşkilatı, Avrupa’dan terör örgütü PKK/KCK’ya militan sağlayan Renas Raperin kod adlı Faik Aydın’ı Irak’ta etkisiz hale getiriyor. Faik Aydın, Türkiye sınırına yakın bir bölgede yaklaşık 160 km derinlikte saklanıyordu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.