h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trabzon’da sobadan kaynaklanan gaz sızıntısı sonucu zehirlenen bir kişi yaşamını yitirdi.

Trabzon’da sobadan kaynaklanan gaz sızıntısı sonucu zehirlenen bir kişi yaşamını yitirdi.

Trabzon Ortahisar ilçesindeki bir evde sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenen bir kişi yaşamını yitirdi. Olay, Hızırbey mahallesinde meydana geldi. Haber alamayan yakınları, durumu 112'ye bildirdi. Eve giden polis ve sağlık ekipleri, hareketsiz halde buldukları kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Zehirlenmenin sobadan kaynaklandığı belirlenen ceset otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bir kişi, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi ve hayatını kaybetti. Olay, Hızırbey mahallesinde meydana geldi. Savaş Terzi adındaki kişinin yakınları, ondan haber alamayınca durumu 112’ye bildirdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Terzi’nin hareketsiz halde olduğunu ve yaşamını yitirdiğini tespit etti. Terzi’nin cesedi, Trabzon Adli Tıp Kurumu’na otopsi için gönderildi. Sobadan sızan karbonmonoksit gazının neden olduğu zehirlenme olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Jandarma Çeşme’de Sıkı Denetim Yapıyor

Sıradaki haber:

Jandarma Çeşme’de Sıkı Denetim Yapıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.