h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trafiğe çıktı, şoke eden anları yürek burktu

Trafiğe çıktı, şoke eden anları yürek burktu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir kişi işe giderken otomobiline binen bir kişinin saldırısına uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin olay yerinde 40 dakika bekledikleri ve birinin otomobile bindiği görüldü. Olay sonucunda yaralanan kişi polise başvurarak şikayetçi oldu. Saldırganların aracın önünde ve etrafında bekleyip pusuya düştüğü anlaşıldı. Saldırganların kimliği ve nedeni henüz belirlenemedi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kişi, evinden işe gitmek için çıktığı sırada saldırıya uğradı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Ümit Temek’in evinin önünde bekleyen üç şüphelinin, 40 dakika boyunca etrafı gözetlediği ve bir şüphelinin de onun aracına bindiği anlar yer aldı.
Olay, 19 Ocak’ta Barış Mahallesi’nde bulunan bir sitede yaşandı. Sabah saatlerinde işe gitmek için yola çıkan Ümit Temek’in otomobili, tanımadığı kişiler tarafından kesildi. İddiaya göre, şüphelilerden biri araca binerek Temek’i sopayla darp etti. Ardından şüpheliler olay yerinden kaçtı. Yaralanan Temek, polis karakoluna giderek şikayetçi oldu. İddialara göre, şüpheliler ticari bir taksiyle olay yerine geldiler ve 2 kişi etrafı gözetlerken, diğer şahıs ise Temek’i darp etti.
Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde, ticari bir taksi saat 07.50’de Temek’in aracının önüne park ediyor, şüpheliler etrafta kontrol yaparak Temek’i bekliyorlar. Temek aracına binip ilerlerken şüpheliler tarafından durduruluyor ve bir kişi araca biniyor. Bir süre sonra Temek araçtan kurtulup sitenin önüne geliyor ve şüpheliler taksiyle uzaklaşıyor.
Yaşananları anlatan Temek, evden çıktığında aracının önünde ve etrafında birilerinin dolandığını fark ettiğini belirtti. Aracına bindikten sonra ticari taksiye iki kişinin indiğini ve birinin kendisini durdurup araca bindiğini ifade etti. Arabaya binen kişinin kendisini çivili sopayla dövdüğünü ve yüzünün kanadığını söyleyen Temek, darbelerden kaçmak için araçtan atladığını ve diğer kişinin kendisini tutmaya çalıştığını ancak zor kurtulduğunu dile getirdi. Güvenlik kamerası kayıtlarını incelediklerinde şüphelilerin aracın önünde bir şeyler yaptığını tespit ettiklerini söyleyen Temek, polise başvurarak şikayetçi oldu.
Temek, kendisine pusu kurulduğunu belirterek, “Pusu kuracak kadar kim bunu cesaret eder? Polis çağırdığımda taksici, ‘Ben taksiciyim, benim ne günahım var?’ dedi. Ancak güvenlik kamerasına baktığımızda pusuya yatmış bir kişinin taksiciyle sohbet ettiğini ve yaklaşık 50 dakika boyunca beni beklediklerini gördük. Taksicinin de işin içinde olduğunu öğrendik. Polis ekipleri taksinin sahibine ulaştı. Ruhsat sahibi taksiyi kiraladığını söylüyor. Şahıs yaklaşık 6-7 kez kafama vurdu. Kafamda delik ve yarık var. Ayaklarıma da sopayla vurdu” dedi.

Hırsızlar, kadınlardan oluşuyor ve altın ile para çalıp kaçmayı başardılar.

Sıradaki haber:

Hırsızlar, kadınlardan oluşuyor ve altın ile para çalıp kaçmayı başardılar.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.