h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trafik kazasında yaşamını yitiren Bahattin Pirecioğlu’nun cenazesi son yolculuğuna uğurlandı

Trafik kazasında yaşamını yitiren Bahattin Pirecioğlu’nun cenazesi son yolculuğuna uğurlandı

Zonguldak'ta meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 38 yaşındaki Bahattin Pirecioğlu son yolculuğuna uğurlandı. Kaza, Zonguldak-Ankara karayolunun Bakacakkadı mevkisinde meydana geldi. Bir kamyonla çarpışan Bahattin Pirecioğlu'nun hayatını kaybettiği kazada, cenaze namazı Yeşiltepe Camisi'nde kılındı.

Zonguldak’ta gerçekleşen bir trafik kazasında hayatını kaybeden 38 yaşındaki Bahattin Pirecioğlu için son veda yapıldı. Olay, dün Zonguldak-Ankara karayolu Bakacakkadı mevkisinde meydana geldi. Kamyon şoförü Atakan T. (24), 67 ADC 582 plakalı kamyonuyla Örmeci köyü mevkisindeki yol ayrımında direksiyon kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan kamyon, Bahattin Pirecioğlu’nun kullandığı 34 RZ 5787 plakalı Ford marka hafif ticari araca çarptı. Bu çarpışma sonucunda kamyonun yanında sürüklenen araç takla atarak ters döndü. Kazada araç sürücüsü Bahattin Pirecioğlu, sıkıştığı yerde hayatını kaybetti. Bahattin Pirecioğlu için Yeşiltepe Camisi’nde öğlen namazının ardından cenaze namazı kılındı ve daha sonra defnedildi.

Ağrı’da büyük bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Sıradaki haber:

Ağrı’da büyük bir uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.