h Dolar 34,2641 % 0.01
h Euro 36,9663 % 0.01
h Sterlin 44,4907 % 0
h Altın (Gr) 3.028,72 %0,04
h BIST100 8.732,17 %-1,20
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Trafik kontrolünde ‘dur’ uyarısına uymayan sürücü, polislere çarparak hastanelik oldu

Trafik kontrolünde ‘dur’ uyarısına uymayan sürücü, polislere çarparak hastanelik oldu

Antalya'da yol denetimi yapan trafik polislerine kaçan bir sürücü çarptı. İki polis memuru hastanelik olurken, sürücü kısa sürede yakalandı. Ancak mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde polislerin, aracın önüne geçerek sürücüyü durdurmaya çalıştığı ancak sürücünün durmayıp çarpması ve polis memurlarından birinin metrelerce savrulması görülüyor.

Antalya’da trafik polislerinin yol denetimi sırasında yaşanan olayda, bir sürücü dur ihtarına uymayarak polislere çarptı ve kaçtı. Polisler yaralanırken, sürücü ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Ancak mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

10 Ocak Çarşamba günü saat 03.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Fahrettin Altay Caddesi’nde gerçekleşen olayda, trafik ekipleri uygulama noktasına yaklaşan Mustafa A. isimli sürücüyü durdurmak istedi. Ancak sürücü, polislerin uyarısını dikkate almadı ve aracıyla kaçmaya devam etti. Bu esnada 2 polis memuruyla çarpışarak ilerleyen sürücü kısa süre sonra yakalanırken, yaralanan polisler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Gözaltına alınan sürücü ise mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, polis memurlarının araç yaklaştıkça trafik dubasını yolun ortasına doğru atarak aracı durdurmaya çalıştığı görülüyor. Ancak araç durmamış ve polis memurlarına çarpmıştır. Görüntülerde bir polis memurunun metreselerce sürüklendiği de belirlendi.

Jandarma ve AFAD kayıp vatandaş için seferber oldu, kayalıklardan düşen adam 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Sıradaki haber:

Jandarma ve AFAD kayıp vatandaş için seferber oldu, kayalıklardan düşen adam 4 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.