h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a

Antalya’da Alkollü Sürücünün Sebep Olduğu Kazada Hamile Kadın ve Bebeği Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Kepez ilçesinde, alkollü bir sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin takla atması sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan 37 haftalık hamile Keziban Nur Acer ve karnındaki bebeği de maalesef yaşamını yitirdi.

Kaza, geçtiğimiz akşam saat 21.00 sıralarında Hamza Taş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Şehir merkezine doğru seyir halinde olan Umut A. (23) yönetimindeki 07 VP 595 plakalı otomobil, sürücünün kontrolünü kaybederek takla attı. Araç, şarampole uçarak yan durdu. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçta bulunan Ali Erdemir (24) ve Fatıma Zehra Özdil’in (21) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücü Umut A. ve eşi Keziban Nur Acer (20), hastaneye kaldırıldı. Cenazeler ise incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Sürücü Umut A.’nın yapılan kontrolde 0.94 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulan sürücünün, bu kez hayatı pahasına bir kazaya sebep olduğu ortaya çıktı. Kazada ağır yaralanan sürücünün eşi ve 37 haftalık hamile olan Keziban Nur Acer, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Genç kadının önce bebeği, ardından da kendisi hayatını kaybetti. Sürücünün tedavisi ise devam ediyor.

Bu üzücü olay, alkollü sürüşün yaratabileceği büyük tehlikeleri bir kez daha gözler önüne sermiştir. Sürücülerin alkollü iken araç kullanmaktan kaçınması ve toplumun bu konudaki farkındalığının artırılması hayati öneme sahiptir. Yetkililerin sıkı denetimler yapması ve gerekli cezai yaptırımları uygulaması gerekmektedir. Aksi takdirde, masum insanların hayatı tehlikeye atılmış olacaktır.

Burdur’da 2023’te meydana gelen tüm 6 bin 417 olayın soruşturması tamamlandı

Sıradaki haber:

Burdur’da 2023’te meydana gelen tüm 6 bin 417 olayın soruşturması tamamlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.