h Dolar 34,1237 % 0.29
h Euro 38,1216 % 0.29
h Sterlin 45,4893 % 0.35
h Altın (Gr) 2.874,49 %1,61
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Turistlerin denizde boğulma tehlikesi yaşadığı anlar kameraya yansıdı

Turistlerin denizde boğulma tehlikesi yaşadığı anlar kameraya yansıdı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Kleopatra Plajı'nda iki turist denize girerken boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan turistler hastaneye kaldırıldı. Olay anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Turistlerin denizde çırpındığı anlar gözler önüne serildi.

Alanya Kleopatra Plajı’nda Boğulma Tehlikesi Geçiren İki Turist Hastaneye Kaldırıldı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bulunan ünlü Kleopatra Plajı’nda, bir olay gerçekleşti. Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, plaja gelen iki turist denize girerek büyük bir tehlike atlattı. Dalgalı denizde çırpınan turistler, kıyıya ulaşmakta zorlanarak boğulma tehlikesi yaşadılar. Çevrede bulunan vatandaşlar, turistlerin çaresizliğini fark ederek hemen yardım ettiler. Durumu bildiren kişilerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, iki turiste müdahalede bulunarak onları hastaneye kaldırdı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden çevredeki insanlar, turistlerin dalgalı sular arasında kaldığını ve diğer vatandaşlar tarafından kurtarıldığını gözler önüne serdi.

Bu önemli haberin başlığı, dikkat çekici ve arama motorlarında tıklama alabilecek şekilde oluşturulmalıdır. Başlık önerisi: “Alanya Kleopatra Plajı’nda Boğulma Tehlikesine Karşı Kıyıyı Zorlayan Turistler!”

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün son yolculuğuna uğurlandı

Sıradaki haber:

Şehit Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün son yolculuğuna uğurlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.