h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Türkiye’nin Güneyinde DEAŞ Operasyonu Gerçekleştirildi

Türkiye’nin Güneyinde DEAŞ Operasyonu Gerçekleştirildi

Mersin'de terör örgütü DEAŞ üyelerinin yakalanması için düzenlenen operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin geçmişte silahlı eylemler gerçekleştirdiği, çatışma bölgelerine eleman göndermeye çalıştıkları ve sınır geçişlerinde aracılık ettikleri belirlendi. Özel harekat polisleri ve dronların da kullanıldığı operasyonlar hala devam ediyor.

Mersin’de, terör örgütü DEAŞ’a üye oldukları tespit edilen 10 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ terör örgütü üyelerinin faaliyetlerini ortaya çıkarmak amacıyla yürütülen çalışmalarda, 10 şüpheli belirlendi. Tespit edilen şüphelilerin geçmişte silahlı eylemler gerçekleştirdiği, örgütün ideolojisine uygun hareket ederek çatışma bölgelerine eleman sağlama çabalarında bulunduğu ve illegal yollardan sınır geçişlerine yardımcı oldukları ortaya çıktı. Elde edilen bilgilere dayanarak, bu sabah özel harekat polisleri ve dron desteğiyle eş zamanlı bir operasyon düzenlendi. Belirlenen adreslere koçbaşı kullanılarak girildi ve birçok şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyonlar halen devam ediyor.

Kaza sonucu Uşak’ta meydana gelen çarpışmada 8 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Kaza sonucu Uşak’ta meydana gelen çarpışmada 8 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.