h Dolar 34,1096 % 0.26
h Euro 38,1249 % 0.26
h Sterlin 45,4568 % 0.32
h Altın (Gr) 2.875,99 %1,66
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Türkiye’nin oto sanayi sektöründe yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, 1 kişinin durumu ağır!

Türkiye’nin oto sanayi sektöründe yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı, 1 kişinin durumu ağır!

Gaziantep'te oto tamircileri ve müşteriler arasında çıkan bir kavgada bıçak ve silahlar kullanıldı. Alacak verecek meselesi nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede şiddete dönüştü ve 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti ve hastaneye kaldırdı. Kritik durumda olan yaralı ile birlikte diğer yaralıların durumları ise henüz bilinmiyor. Jandarma ekipleri olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Gaziantep’te oto sanayi sitesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma bir kavgaya dönüştü ve 3 kişi bıçak ve silah kullanılarak yaralandı. Şahinbey ilçesine bağlı Mavikent Oto Sanayi Sitesi’nde meydana gelen olayda, oto sanayi esnafı ile müşteriler arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası çıkan kavga şiddetlenerek büyüdü. Kavgada bıçak ve silahlar kullanıldı ve kimlikleri belirlenemeyen 3 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilen yaralılar, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan bir kişinin olduğu ifade edildi. Jandarma ekipleri olay yerine gelerek geniş bir güvenlik önlemi aldı ve soruşturma başlattı.

Gazze’deki ateşkes için binlerce insan İngiltere’de yürüyüş yaptı

Sıradaki haber:

Gazze’deki ateşkes için binlerce insan İngiltere’de yürüyüş yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.