h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • TUTAP Karabük İl Başkanı yeniden Demir oldu

TUTAP Karabük İl Başkanı yeniden Demir oldu

Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP) Karabük İl Başkanı olarak yeniden atanan Kerem Demir, ülke tanıtımı için çalışmalar yapacaklarını belirtti. TUTAP'ın gönüllü desteğiyle önemli projeler gerçekleştiren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ifade eden Demir, Karabük'ün turizm potansiyelini yükseltmek için çeşitli çalışmalar yapacaklarını söyledi. Safranbolu'nun yanı sıra diğer ilçelerdeki doğa ve tarih turizmi bölgelerine de dikkat çekerek turistlerin daha uzun süre kalmasını hedeflediklerini belirten Demir, Karabük'ün turizm gelirlerinin artması için yerel dinamikleri harekete geçireceklerini ifade etti.

Türkiye Tanıtma Platformu (TUTAP) Karabük İl Başkanlığına yeniden Kerem Demir seçildi. TUTAP, Türkiye’nin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasına yönelik çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşudur. TUTAP Genel Başkanı Fikret Yıldız, Kerem Demir’in önemli projeler yürüten ve ülkeye hizmet etme gayreti içinde olan bir kişi olduğunu belirterek, onu Karabük İl Başkanı olarak atadıklarını dile getirdi. Kerem Demir ise Karabük’ün turizm potansiyelinden bahsederek, turistlerin daha uzun süre bölgede kalabilmelerini hedeflediklerini ifade etti. Karabük’ün doğal ve tarihi güzellikleri ile kış turizmi olanaklarının turizm pastasından daha fazla pay almasını temenni etti.

Tavlı: Yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için büyük çaba sarf ediyoruz

Sıradaki haber:

Tavlı: Yeni sanayi sitesinin faaliyete geçmesi için büyük çaba sarf ediyoruz

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.