h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uğur Tunçel, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi

Uğur Tunçel, Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi

Çorum'un Alaca ilçesinde, uzun yıllar Alaca Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Uğur Tunçel, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Özgeçmişinin bir paragrafını ve atama hakkındaki açıklamasını içeren haberin özeti: Alaca Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Uğur Tunçel, Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. Tunçel, atama sonrası yaptığı açıklamada, görevini layıkıyla yerine getireceğini ifade etti. Başkan Yardımcısı Şerif Arslan'ın istifa etmesiyle boşalan makama atanması gerçekleşti.

Çorum’un Alaca ilçesinde, uzun yıllardır Alaca Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürü olarak görev yapan Uğur Tunçel, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Tunçel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şaltu’nun takdiriyle uzun süredir yürüttüğüm Fen İşleri Müdürlüğü görevimden ayrılarak Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandım. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de görevimi en iyi şekilde yapmayı hedefliyorum. Bu atamanın bana, kurumuza ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah başarılı olurum” ifadelerini kullandı. Alaca Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Arslan’ın MHP’den ilçe belediye başkan adayı olması sebebiyle istifa etmesiyle boşalan göreve, Fen İşleri Müdürü Uğur Tunçel atanmıştır.

Salihli’de 2023 yılında aranılan 1814 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Salihli’de 2023 yılında aranılan 1814 kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.