h Dolar 34,2964 % 0.1
h Euro 37,0291 % 0.1
h Sterlin 44,4490 % -0.1
h Altın (Gr) 2.995,06 %-1,07
h BIST100 8.718,87 %-1,35
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik İHA saldırısında 1 çocuk yaralandı

Ukrayna’nın Rusya’ya yönelik İHA saldırısında 1 çocuk yaralandı

Ukrayna, Rusya'nın Voronej kentine İHA saldırısı düzenledi. Saldırı sonucunda 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı ve kentte olağanüstü hal ilan edildi. Ukrayna ordusu, Voronej bölgesinde tespit edilen 8 insansız hava aracını etkisiz hale getirdi. Saldırıda 35 dairede hasar meydana geldi ve yetkililer hasar tespiti için çalışmalarına devam ediyor.

Ukrayna, Rusya’nın Voronej kentine düzenlediği İHA saldırısında bir çocuğun yaralandığı olayda olağanüstü hal ilan etti. Voronej Bölge Valisi Alexander Gusev, hava savunma sistemlerinin etkisiz hale getirdiği İHA parçalarının bir binaya düştüğünü ve 11 yaşındaki bir kız çocuğunun ciddi şekilde yaralandığını belirtti. Çocuğun sağlık ekipleri tarafından olay yerinde tedavi edildiği ve ailenin kontrol amaçlı tekrar ziyaret edileceği ifade edildi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna’ya ait 8 insansız hava aracının Voronej bölgesi üzerinde etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Ukrayna sınırından 250 kilometre uzaklıkta bulunan kentin Belediye Başkanı Vadim Kstenin, saldırı sonrasında olağanüstü hal ilan etti. Saldırıda 10 katlı 3 binadaki 35 dairenin hasar gördüğü ve yetkililerin hasar tespiti için çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Çankırı’da trafik kurallarına uymayan 803 araç sürücüsüne ceza kesildi

Sıradaki haber:

Çankırı’da trafik kurallarına uymayan 803 araç sürücüsüne ceza kesildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.