h Dolar 34,2392 % 0.35
h Euro 37,1851 % 0.35
h Sterlin 44,7491 % 0.74
h Altın (Gr) 2.982,36 %0,96
h BIST100 9.002,34 %0,52
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uludağ, sömestr tatiliyle birlikte adeta akın akın turist çekti

Uludağ, sömestr tatiliyle birlikte adeta akın akın turist çekti

Uludağ'da sömestr tatilinin ilk gününde binlerce turist pistleri doldurdu. Kar kalınlığı 37 santimetre olarak ölçüldü ancak sis nedeniyle bazı zorluklar yaşandı. Tatilciler kayak ve snowboard yaparak keyifli bir tatil geçirdi. Otel yöneticisi ise otelin yüksek doluluk oranından bahsederek fiyatlarının 10 bin ila 50 bin lira arasında değiştiğini söyledi.

Uludağ’da Sömestr Tatili Başladı: Binlerce Turist Akın Etti!

Kış turizminin vazgeçilmez destinasyonlarından biri olan Uludağ’da sömestr tatilinin ilk günü yoğun geçti. Hem yerli hem de yabancı binlerce turist, kar kalınlığının 37 santimetre olduğu pistlere akın etti. Ancak sis nedeniyle tatilciler ve günübirlik ziyaretçiler zor anlar yaşadı.

Sezonun geç açılmasına rağmen, sömestr tatilinin gelmesiyle birlikte Uludağ’da hareketlilik arttı. Vatandaşlar, tatili kayak ve snowboard yaparak değerlendirdi. Pistlerde zaman zaman sis görülmesine rağmen, tatilciler eğlencelerine ara vermediler. Jandarma ekipleri de sürekli olarak kayakçılara uyarılarda bulunarak, olası kaybolma ve kazalara karşı önlem aldı.

Ömer Faruk Kamburoğlu adlı otel yöneticisi, “Bugün sömestr tatiline başladık ve otelimiz şu anda yüzde 80-85 doluluk oranına sahip. Tüm öğrencilerimizi ve ailelerini bekliyoruz. Ayrıca, otelimiz evcil hayvan kabul eden bir tesistir. Hayvan dostu olduğumuz için onlara da yer ayırdık. Şu anda oda fiyatlarımız gecelik 10 bin ila 50 bin lira arasında değişmektedir. Bu fiyata oda ve kayak malzemeleri dahil olarak bir günlük tatil planlanabilir” şeklinde konuştu.

Bilgisayarını internet üzerinden satmak istedikinde dolandırıcılık kurbanı oldu

Sıradaki haber:

Bilgisayarını internet üzerinden satmak istedikinde dolandırıcılık kurbanı oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.