h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Ur-Ge Projesi İhtiyaç Analizi Çalışmaları Sonlandırılıyor

Ur-Ge Projesi İhtiyaç Analizi Çalışmaları Sonlandırılıyor

GE Projesi'nin ilk aşaması olan ihtiyaç analizi sunumu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Düzce TSO Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, danışman firma temsilcileri ve otomotiv sanayi sektöründeki firmalar katıldı. Başkan Yardımcısı Aksan, UR-GE Projesi'nin önemine dikkat çekerek, diğer komitelere de örnek olmasını temenni etti. Toplantıda, ihtiyaç analizi sonuçları katılımcılara aktarıldı. Ayrıca, Düzce Üniversitesi öğrencileri de projelerini paylaşarak sponsorluk desteği talebinde bulundu.

GE Projesi’nde Bir İhtiyaç Analizi Sunumu Gerçekleştirildi

Düzce TSO Başkan Yardımcısı Cemal Aksan ve otomotiv sanayi sektörü atılım kümesi UR-GE Projesi yararlanıcı firmalar, danışman firma tarafından tamamlanan ihtiyaç analizi sunumuna katıldı.

Düzce TSO Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, düzenlenen etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında, Ur-Ge projesini oldukça önemsediklerini ve başarılı bir başlangıç projesi olarak gördüklerini belirtti. Aksan, projenin diğer 10 meslek komitesine de örnek olmasını temenni etti ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Etkinliğin devamında ise ihtiyaç analizi çalışmasını gerçekleştiren danışmanların sonuçları katılımcılara aktarıldı.

Üniversite Öğrencileri Projelerini Tanıttı

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın teknopark ziyaretinde incelemelerde bulunduğu ve proje üretimi ve girişimciliği desteklemek amacıyla gerçekleştirilecek özel toplantılara davet ettiği Düzce Üniversitesi Roket Takımı, Düzce Üniversitesi Otomobil Sporları Kulübü ve Düzce Üniversitesi Mekatronik Teknolojileri Topluluğu öğrencileri de etkinliğe katıldı.

Düzce Üniversitesi Roket Takımı, Düzce Üniversitesi Otomobil Sporları Kulübü ve Düzce Üniversitesi Mekatronik Teknolojileri Topluluğu öğrencileri, geliştirdikleri projeleri katılımcılarla paylaşarak sponsorluk konusunda destek beklediklerini dile getirdiler.

Yapılan denetimlerde 117 bin lira ceza kesildi

Sıradaki haber:

Yapılan denetimlerde 117 bin lira ceza kesildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.