h Dolar 34,2963 % 0.1
h Euro 36,9715 % 0.1
h Sterlin 44,3447 % -0.33
h Altın (Gr) 2.994,93 %-1,08
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu satıcısı, 2 aylık takibin ardından tutuklandı

Uyuşturucu satıcısı, 2 aylık takibin ardından tutuklandı

Düzce'de uyuşturucu satıcılığı yapan bir şüphelinin 2 ay boyunca takip edildiği ve farklı kişilere uyuşturucu madde sattığının kayıt altına alındığı belirlendi. Şüpheli, yapılan çalışmalar sonucunda suçüstü yakalandı ve üzerinde 30 gram metamfetamin ile 4 gram esrar bulundu. Ayrıca başka bir şüpheli daha gözaltına alındı. Tutuklanan 2 şüphelinin yanı sıra uyuşturucu madde alan kişiler hakkında da işlem yapıldı.

Düzce’de uyuşturucu ticareti yapan bir kişi, 2 aylık bir takip sonucunda yakalandı. Şüpheli, çeşitli kişilere uyuşturucu satışı yaptığına dair delillerin kaydedilmesi üzerine gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Jandarma ekipleri tarafından yürütülen operasyonlarda, A.E. adlı kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgileri elde edildi. Şüpheli hakkında teknik ve fiziki olarak 2 ay süren bir çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sonucunda, A.E. adlı kişinin çeşitli kişilere uyuşturucu satışı yaptığı kaydedildi.

Şüpheli suçüstü yakalandığında, üzerinde 30 gram metamfetamin ve 4 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca, başka bir şahıs olan A.E. de yakalandı. İki şüpheli adli makamlara sevk edilirken, uyuşturucu madde alan kişiler hakkında da işlem yapıldı.

Kargonun içinde kaçak ürün bulunduran kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Sıradaki haber:

Kargonun içinde kaçak ürün bulunduran kişi hakkında yasal işlem başlatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.