h Dolar 34,2106 % 0.06
h Euro 38,1954 % 0.06
h Sterlin 45,8130 % -0.02
h Altın (Gr) 2.909,64 %-0,80
h BIST100 9.770,68 %-0,60
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Uyuşturucu ticareti yapan şahıs polis tarafından yakalandı

Uyuşturucu ticareti yapan şahıs polis tarafından yakalandı

Düzce'de uyuşturucu satan bir şüpheli tutuklanırken, uyuşturucu alan kişilere de işlem yapıldı. Polis ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip sonucunda yakalanan E.S. isimli şüpheliden 3 gram metamfetamin ve 32 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 5 şahsa adli işlem yapıldı. E.S. ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Düzce’de uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi tutuklandı. Aynı zamanda bu şüpheliden uyuşturucu satın alan beş kişiye de yasal işlem yapıldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen teknik ve fiziki takip sonucunda E.S. isimli şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheliye uyuşturucu tedarik ettiği belirlenen beş kişiye ise 3 gram metamfetamin ve 32 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Bu şahıslar hakkında “uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma” suçundan yasal işlem yapıldı. E.S. ise “uyuşturucu ticareti yapma” suçlamasıyla tutuklandı.

Polisten kaçarken yakayı ele veren otomobil sürücüleri, adeta kıskıvrak yakalandı

Sıradaki haber:

Polisten kaçarken yakayı ele veren otomobil sürücüleri, adeta kıskıvrak yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.