h Dolar 34,1552 % 0.16
h Euro 38,0099 % 0.16
h Sterlin 45,4949 % -0.07
h Altın (Gr) 2.879,96 %0,18
h BIST100 9.931,60 %0,32
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vahşi rüzgarlara kapılan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Vahşi rüzgarlara kapılan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Bursa'da motosikletli bir sürücü, şiddetli rüzgar nedeniyle kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı. Kasksız olan sürücü olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı büyük bir üzüntü yaşadı. Kazanın meydana geldiği yer olan Osmangazi ilçesinde polis ekipleri, soruşturma başlattı.

Bursa’da motosikletli bir kazada hayatını kaybeden sürücü, şiddetli rüzgarın etkisiyle kontrolünü kaybetmişti. Olay, Soğanlı Mahallesi’nde meydana geldi ve sonucunda başını bariyerlere çarparak hayatını kaybeden kasksız sürücü için arkadaşı büyük bir üzüntü yaşadı.

Kazanın saat 23.00 sularında gerçekleştiği bildirildi. Süleyman Aydoğdu (35), 16 BAH 768 plakalı motosikletiyle 11 Eylül Bulvarı üzerinde seyir halindeyken şiddetli rüzgarın etkisiyle kontrolünü kaybetti ve bariyerlere çarptı. Bu çarpışmanın ardından sürücü metrelerce savruldu. Arkadaşı, kazayı fark edip hemen yardıma koştu. Ancak sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde Aydoğdu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri de olayla ilgili tahkikat başlattı.

Şanlıurfa’da acı bir kaza: Baba ve oğul hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da acı bir kaza: Baba ve oğul hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.