h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vakit.com.tr – Şehit haberleri acı bir gerçek, güvenlik güçlerimiz Pençe-Kilit Harekat bölgesinde gerçekleşen terör saldırısı sonucu bir kez daha şehitler verdi. Şırnak’ta yaşanan saldırı haberi üzerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer Kuvvet Komutanları hızla harekete geçti. Giden heyet, bölgede detaylı incelemeler yapacak ve durumu kontrol etmek için adımlar atacak.

Vakit.com.tr – Şehit haberleri acı bir gerçek, güvenlik güçlerimiz Pençe-Kilit Harekat bölgesinde gerçekleşen terör saldırısı sonucu bir kez daha şehitler verdi. Şırnak’ta yaşanan saldırı haberi üzerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer Kuvvet Komutanları hızla harekete geçti. Giden heyet, bölgede detaylı incelemeler yapacak ve durumu kontrol etmek için adımlar atacak.

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde gerçekleşen terör saldırısında şehitler verilmesi nedeniyle Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları Şırnak'a gitmek üzere hareket etti.

Ülkemizin kahraman güvenlik güçleri, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde meydana gelen bir terör saldırısı sonucunda şehitler verdikleri acı haberini alırken, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları da Şırnak’a hareket etti. Bu üzücü olayın ardından heyet, bölgeye giderek incelemelerde bulunacak. Haber Detayı: Pençe-Kilit Harekat bölgesinde yaşanan terör saldırısı sonucunda şehitler verildi ve bunun üzerine Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer Kuvvet Komutanları Şırnak’a ulaştı. Bu üzücü olayın arkasından heyet, bölgede durumu kontrol etmek amacıyla süreci takip edecek ve gerekli incelemelerde bulunacak.

Polis operasyonunda 1.140 kişi sorgulandı ve 282 araç kontrol edildi

Sıradaki haber:

Polis operasyonunda 1.140 kişi sorgulandı ve 282 araç kontrol edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.