h Dolar 34,1047 % 0.22
h Euro 38,0825 % 0.22
h Sterlin 45,3803 % 0.09
h Altın (Gr) 2.840,26 %0,40
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vakit geçirdikleri parkta kavgaya karışanlar kanlar içinde kaldı: 1 kişi yaralandı

Vakit geçirdikleri parkta kavgaya karışanlar kanlar içinde kaldı: 1 kişi yaralandı

Çorum'da çocuk parkında çıkan bıçaklı kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi'ndeki çocuk parkında, E.G. ile Y.U. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Y.U., üzerindeki bıçakla E.G.'yi yaralayarak kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı E.G. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Y.U. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Çorum’da bir çocuk parkında meydana gelen bıçaklı kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Bahçelievler Mahallesi Karşıyaka Sokak üzerinde bulunan parkta, E.G. ve Y.U. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Y.U., üzerindeki bıçakla E.G.’yi yaralayarak olay yerinden kaçtı. Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı E.G., Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçaklamayı gerçekleştiren Y.U. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Tokat Jandarma Komutanlığı’nın Son Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Yakalama Operasyonu

Sıradaki haber:

Tokat Jandarma Komutanlığı’nın Son Operasyonu: Silah ve Uyuşturucu Yakalama Operasyonu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.