h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vali Pehlivan, Kazayla İlgili Açıklama Yaptı: 9 Kişi Hayatını Kaybetti, 30 Kişi Yaralandı

Vali Pehlivan, Kazayla İlgili Açıklama Yaptı: 9 Kişi Hayatını Kaybetti, 30 Kişi Yaralandı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 9 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı. Kaza, Mersin-Antalya yolunda, Aydıncık ilçesi Sarıyer tüneller mevkiinde meydana geldi. Otobüsün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrildi. Kazanın ardından olay yerine ekipler sevk edildi ve yaralılar çevredeki hastanelere ve Mersin il merkezine sevk edildi. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıncık ilçesinde meydana gelen otobüs kazasında 9 kişinin hayatını kaybettiğini ve 30 kişinin de yaralandığını açıkladı. Kazanın yaşandığı bölgeye giderek incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, burada İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy’dan bilgi aldı ve otobüsün şoförüyle görüştü.

Vali Pehlivan, kaza yerindeki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Mersin-Antalya yolunda Aydıncık ilçesi sınırları içerisinde çok üzücü bir kaza yaşandığını belirtti. Otobüsün şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildiğini ifade eden Vali Pehlivan, 9 kişinin hayatını kaybettiğini ve 30 kişinin yaralandığını söyledi. Yaralılar çevre ilçe hastanelerine ve Mersin il merkezine sevk edildi.

Vali Pehlivan, kaza haberini alan ekiplerin hemen olay yerine gelerek arama kurtarma ve sağlık çalışmalarına başladığını dile getirdi. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyen Vali Pehlivan, kazanın nedenine ilişkin incelemelerin devam ettiğini belirtti.

Mersin’de yaşanan korkunç kaza: 9 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Mersin’de yaşanan korkunç kaza: 9 kişi hayatını kaybetti, 28 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.