h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Valizindeki ısıtıcı ve monitörden uyuşturucu çıkan yolcu şok oldu!

Valizindeki ısıtıcı ve monitörden uyuşturucu çıkan yolcu şok oldu!

Samsun'da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir yolcunun valizindeki elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitörünün içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi. Narkotik polisi, valizin içindeki 26.47 gram metamfetamini buldu. Olayla ilgili M.A. gözaltına alındı ve "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi.

Samsun’da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada, bir yolcunun valizinde elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitörünün içine gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Samsun’a yolcu otobüsüyle seyahat eden M.A.’nın valizine arama yaptı. Narkotik polisi, valizin içindeki elektrikli ısıtıcı ve bilgisayar monitörünü sökerek içine baktığında, zulalanmış halde 26.47 gram metamfetamin bulunan 2 paket ele geçirdi. Olayla ilgili olarak M.A. gözaltına alındı ve polis tarafından sorgulandıktan sonra “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Çöken istinat duvarıyla Avcılar’da 4 katlı bir bina yıkıldı

Sıradaki haber:

Çöken istinat duvarıyla Avcılar’da 4 katlı bir bina yıkıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.