h Dolar 34,0000 % 0.29
h Euro 37,8431 % 0.29
h Sterlin 44,9273 % 0.84
h Altın (Gr) 2.820,23 %0,39
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Van’da 12 kilogram metamfetamin yakalandı, şok edici vurgun!

Van’da 12 kilogram metamfetamin yakalandı, şok edici vurgun!

Van Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda 12 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Şüpheli bir kişi hakkında yasal işlem yapıldı. Van genelinde uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarıyla mücadele çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Van’da polis güçleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 12 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde uyuşturucu ticareti, taşıması veya depolanması faaliyetlerinde bulunan kişilere ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalara devam edildiği belirtildi. Açıklamada, “Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, 12 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu maddelerle ilgili olarak 1 şüpheli kişi hakkında yasal işlem yapıldı” şeklinde ifadelere yer verildi.

Mahallede Canlı Yayın Yapan Şahıs Havaya Birden Fazla Kez Ateş Ettiği Anları Paylaştı

Sıradaki haber:

Mahallede Canlı Yayın Yapan Şahıs Havaya Birden Fazla Kez Ateş Ettiği Anları Paylaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.