h Dolar 34,2998 % 0.03
h Euro 37,0316 % 0.03
h Sterlin 44,4881 % -0.07
h Altın (Gr) 3.014,59 %-0,47
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Van’da 65 yaşındaki bir hasta, snowtrack ambulansıyla ulaşıldı

Van’da 65 yaşındaki bir hasta, snowtrack ambulansıyla ulaşıldı

Van'ın Bahçesaray ilçesinde solunum sıkıntısı yaşayan 65 yaşındaki bir hasta, yolların kapalı olması nedeniyle snowtrack ambulansla hastaneye ulaştırıldı. İslam Mahallesi'ndeki hasta için ambulans talep edildi ve kar yağışı sebebiyle snowtrack ambulans gönderildi. Ekipler, zorlu arazi koşullarında hastaya ulaşarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Hastanın durumu stabil hale getirildikten sonra Bahçesaray Devlet Hastanesine nakledildi.

Bahçesaray İlçesindeki Kar Geçişli Snowtrack Ambulansı ile Solunum Sıkıntısı Yaşayan Hastaya Ulaşıldı

Van’ın Bahçesaray ilçesinde, solunum sıkıntısı çeken 65 yaşındaki bir hastanın yolların kapalı olması nedeniyle ulaşımı sağlanamıyordu. Ancak yetkililer, kar yağışı nedeniyle ulaşımın güç olduğu İslam Mahallesi’ndeki hastaya yardım etmek için snowtrack ambulansı gönderdi. Zorlu arazi koşullarında ilerleyen ekipler, hastanın bulunduğu yere ulaşarak ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Hastanın sağlık durumunun stabil hale gelmesinin ardından, Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne başarıyla nakledildi. Bu sayede, mahallenin kapalı yolları nedeniyle ulaşım sorununun aşılması sağlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi, 2023’te muazzam bir başarı elde ederek 9 milyon yolcu taşımıştır

Sıradaki haber:

Van Büyükşehir Belediyesi, 2023’te muazzam bir başarı elde ederek 9 milyon yolcu taşımıştır

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.