h Dolar 34,1170 % 0.28
h Euro 38,1244 % 0.28
h Sterlin 45,4971 % 0.38
h Altın (Gr) 2.872,84 %1,55
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Van’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi gözaltına alındı

Van’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi gözaltına alındı

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamu düzenini sağlamak amacıyla 6 kişiyi yakaladı. Yakalanan kişiler arasında tehdit, hırsızlık, vergi kaçakçılığı ve trafik güvenliğini tehlikeye sokma gibi suçlardan hüküm giymiş kişiler bulunuyor. Toplamda 25 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bu 6 kişi, adalete teslim edilmek üzere cezaevine gönderildi.

Van’da gerçekleştirilen polis operasyonunda, çeşitli suçlardan hüküm giymiş olan 6 kişi gözaltına alındı. Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kamu düzeninin sağlanması ve suçlarla mücadele kapsamında aranan kişilerin yakalanması ve adalete teslim edilmesi çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Müdürlük tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “12 Ocak 2024 tarihinde il genelinde gerçekleştirilen çalışmalarda, ‘Tehdit, Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Çekip Almak Suretiyle Hırsızlık’ suçundan aranma kaydı bulunan ve 7 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi, ‘Vergi Usul Kanununa Muhalefet’ suçundan aranma kaydı bulunan ve 5 yıl hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi, ‘Bina içinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık’ suçundan aranma kaydı bulunan ve 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi, ‘5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet’ suçundan aranma kaydı bulunan ve 3 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi, ‘Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma, Bir Yabancıyı Ülkeye Sokma veya Ülkede Kalmasına İmkan Sağlama’ suçundan aranma kaydı bulunan ve 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi, ‘Hırsızlık’ suçundan aranma kaydı bulunan ve 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi olmak üzere toplamda 25 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 kişi gözaltına alındı ve cezaevine teslim edildi.”

Fatih’te değnekçi suçluları yakalandı!

Sıradaki haber:

Fatih’te değnekçi suçluları yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.