h Dolar 34,2718 % -0.02
h Euro 37,0659 % -0.02
h Sterlin 44,3371 % -0.01
h Altın (Gr) 2.990,99 %-1,21
h BIST100 8.714,69 %-1,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Varto’da 2 ortaokul öğrencisi üzücü bir şekilde hayatına son verdi

Varto’da 2 ortaokul öğrencisi üzücü bir şekilde hayatına son verdi

Muş'un Varto ilçesinde 14 yaşındaki 2 ortaokul öğrencisinin bilinmeyen bir nedenle intihar ettiği belirlendi. İki kız çocuğunun, metruk bir binada cesetleri bulundu ve olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Yapılan incelemelerin ardından cesetler Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muş’un Varto ilçesinde, bilinmeyen bir sebepten dolayı 14 yaşındaki iki ortaokul öğrencisi intihar etti. Olay, ilçeye bağlı Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. Atatürk Ortaokulu’na giden P.A. (14) ve Z.T. (14) adındaki kız öğrenciler, bir metruk binada intihar etti. P.A.’nın babası tarafından asılı halde bulunması üzerine, Varto Emniyet Müdürlüğü ekipleri haberdar edildi. Varto Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan incelemelerin ardından, her iki kız çocuğunun cenazesi Varto Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan incelemenin ardından P.A. ve Z.T.’nin cansız bedenleri, otopsi için Muş Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alanya’da yapı halindeki bir ev ve istinat duvarı heyelan nedeniyle çöktü.

Sıradaki haber:

Alanya’da yapı halindeki bir ev ve istinat duvarı heyelan nedeniyle çöktü.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.