h Dolar 34,2614 % 0
h Euro 37,0313 % 0
h Sterlin 44,5695 % 0.11
h Altın (Gr) 3.014,56 %-0,42
h BIST100 8.838,60 %2,13
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Varto’da yaşanan intihar olayında hayatını kaybeden 2 genç, son yolculuğuna uğurlandı.

Varto’da yaşanan intihar olayında hayatını kaybeden 2 genç, son yolculuğuna uğurlandı.

Muş'un Varto ilçesindeki bir ortaokulda intihar eden 2 öğrenciden biri Varto'da, diğeri ise Bingöl'ün Karlıova ilçesinde defnedildi. Öğrencilerin karneleri dağıtılırken, 8/A sınıfındaki iki öğrencinin sırası ve sınıfı boş kaldı. İntihar eden öğrencilerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Bir öğrencinin cenazesi Varto'da defnedilirken, diğerinin cenazesi Karlıova İsa köyünde ailesine teslim edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü acılarının büyük olduğunu belirterek olayı üzüntüyle karşıladıklarını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muş’un Varto ilçesinde yaşanan intihar olayı sonucu hayatını kaybeden 2 ortaokul öğrencisi, farklı yerlerde defnedildi. Varto Atatürk Ortaokulu’nda 8/A sınıfında okuyan iki öğrencinin, karne gününde kaybettikleri için hem sınıfları hem de sıraları boş kaldı. Henüz nedeni bilinmeyen intihar olayıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

İntihar eden öğrencilerden biri olan P.A.’nın cenazesi, Muş Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Varto Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından P.A., Varto mezarlığında defnedildi. Diğer öğrenci Z.T.’nin cenazesi ise ailesine teslim edilerek Bingöl’ün Karlıova ilçesine bağlı İsa köyünde defnedildi.

Cenazeye katılan Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın, büyük bir acıyla karşı karşıya olduklarını belirterek, “Üzücü bir olay yaşadık. Cumhuriyet savcısı olayın nedenini araştırıyor. Şu anda çok büyük bir acı içindeyiz ve söylenecek bir sözümüz yok. Hepimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Olayla ilgili soruşturma halen devam ediyor.

Hamile bir kadın, helikopter ambulansıyla hastaneye sevk edildi

Sıradaki haber:

Hamile bir kadın, helikopter ambulansıyla hastaneye sevk edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.