h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vatandaşlar tarafından müdahale edilen bir yangın otomobilde meydana geldi

Vatandaşlar tarafından müdahale edilen bir yangın otomobilde meydana geldi

Karaman'da seyir halindeki bir otomobilin motorunda çıkan yangın, çevredeki vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın tüpüyle müdahale eden bir vatandaşın yangın söndürme tozunun rüzgar nedeniyle değişmesi sonucu bir kadın hafif şekilde etkilendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangının otomobilin motor kısmındaki kablolardan kaynaklandığını tespit etti.

Karaman’da seyir halindeki bir otomobilin motorundaki yangın, etraftaki vatandaşların hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangın tüpünün içinden çıkan toz, rüzgarın etkisiyle yön değiştirerek bir kadını hafif şekilde etkiledi.

Yangın, Şeyh Edibali Mahallesi’ndeki Merkez Spor Salonu önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Araç sahibi K.T. tarafından kullanılan 42 YY 408 plakalı otomobil, seyir halindeyken birdenbire motor kısmından dumanlar çıkarmaya başladı. Bunun üzerine sürücü, otomobilini Merkez Spor Salonu’nun otoparkına çekerek itfaiye ve çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Olay yerinde bulunan Mehmet Uysal adlı bir vatandaş, yangın söndürme tüpüyle yanmaya başlayan otomobile müdahale etti. Ancak tüpten çıkan toz, rüzgarın etkisiyle yön değiştirerek orada bulunan bir kadını hafif şekilde etkiledi. Ambulans çağrıldı ve kadına tedavi yapıldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. İtfaiye ekibi de söndürülen otomobilin akü başlıklarını sökerek önlem aldı.

Olay yerine gelen Mehmet Uysal, araç sahibinin duman çıktığını söyleyerek herhangi bir yardıma ihtiyacının olup olmadığını sorduğunu belirtti. Araçta hafif bir duman olduğunu fark ettiğini dile getiren Uysal, kendi aracından yangın söndürme tüpünü alarak müdahale ettiklerini söyledi.

İtfaiye ekiplerine göre, otomobilin motor kısmındaki kabloların şase yapması sonucu yangının çıktığı tespit edildi.

Yaya geçidinde tırın altında kalan yaşlı adam, hayatını kaybetti

Sıradaki haber:

Yaya geçidinde tırın altında kalan yaşlı adam, hayatını kaybetti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.