h Dolar 34,1103 % 0.2
h Euro 38,1028 % 0.2
h Sterlin 45,3494 % -0.06
h Altın (Gr) 2.835,06 %0,22
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Vatanını seven binlerce kişi, şehidini memleketinde karşıladı

Vatanını seven binlerce kişi, şehidini memleketinde karşıladı

Irak'ın kuzeyindeki çatışmada şehit düşen Giresunlu Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu'nun naaşı, Giresun'un Görele ilçesine getirildi ve binlerce kişi tarafından karşılandı. Yarın düzenlenecek askeri törenin ardından Köroğlu, Görele Hükümet Konağı Meydanı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Giresunlu Piyade Uzman Çavuş, Irak’ta şehit oldu, binlerce kişi cenazesini karşıladı

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekâtı sırasında teröristlerle çıkan çatışmada, Giresunlu Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu (31) şehit düştü. Şehidin naaşı, Giresun’un Görele ilçesine getirilerek binlerce kişi tarafından karşılandı.

Şehit Ahmet Köroğlu’nun cenazesi askeri uçakla Ordu-Giresun Havalimanı’na getirildi ve buradan karayoluyla memleketi Görele ilçesine ulaştırıldı. Şehit Piyade Uzman Çavuş’un babası Şerif Ali, annesi Fatma Köroğlu ve kız kardeşleri, binlerce vatandaşın eşliğinde naaşı karşıladı.

Yarın Görele Hükümet Konağı Meydanı’nda düzenlenecek askeri törenin ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, Görele’nin Çatakkırı köyündeki aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlanacak. Bu acı haberi duyan binlerce kişi, köyde gerçekleşecek olan cenaze törenine katılmak için bir araya gelecek.

Eskişehir’e Şehit Muhammed Tunahan Evcin’in naaşı getiriliyor

Sıradaki haber:

Eskişehir’e Şehit Muhammed Tunahan Evcin’in naaşı getiriliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.