h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Velilere özel okul öncesi semineri

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde okul öncesi velilere yönelik "Çocuk Edebiyatına Yakından Bakmak" konulu bir seminer düzenlendi. Seminerde Türk Dili Bölüm Başkanı Dr. Sabanur Yılmaz, edebi kitaplardan örnekler vererek velilere rehberlik etti. Balahatun Anaokulu idarecileri ve veliler, seminer sonunda Dr. Yılmaz'a teşekkür etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde okul öncesi velilerine yönelik bir seminer düzenlendi. Türk Dili Bölümü Başkanı olan Dr. Sabanur Yılmaz, Balahatun Anaokulu’nda “Çocuk Edebiyatına Yakından Bakmak” konulu bir seminer verdi. Seminerde, Dr. Yılmaz, katılımcılara edebi kitaplar hakkında örnekler sunarak konuya giriş yaptı. Okul öncesi eğitimde dikkate alınması gereken edebi eserler üzerine verimli bir söyleşi gerçekleştirildi. Program sonunda, Balahatun Anaokulu yöneticileri ve veliler, Dr. Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Şanlıurfa’da cinayet şüphelisi aranırken polis tarafından yakalandı

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da cinayet şüphelisi aranırken polis tarafından yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.