h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, motosiklet devrilerek 3 kişi yaralandı.

Yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, motosiklet devrilerek 3 kişi yaralandı.

Adıyaman'da, yağmurla kayganlaşan yolda meydana gelen kazada motosiklet devrildi ve 3 kişi yaralandı. Kazada motosiklet sürücüsü Sinan T. ile beraberinde bulunan Emine T. ve Miraç T. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman’da Motosiklet Kazası: Yağmur Sürprizi!

Adıyaman’da bugün, yağmurun neden olduğu kaygan yolda bir motosikletin devrilmesi sonucu üç kişi yaralandı. Kaza, Sinan T. yönetimindeki 27 ADS 26 plakalı motosikletin, yağış nedeniyle kayganlaşan 2.Çevre Yolu Müftülük Caddesi yakınlarında kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana geldi. Kazada sürücü Sinan T. ile birlikte motosiklette bulunan Emine T. ve Miraç T. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma hala devam ediyor. Adıyaman’da beklenmedik yağmur, trafik kazalarının önlenmesi için önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

2 kilogram eroin piyasaya sürülemeden ele geçirildi

Sıradaki haber:

2 kilogram eroin piyasaya sürülemeden ele geçirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.