h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yakalanan FETÖ Üyesi, 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Yakalanan FETÖ Üyesi, 7 Yıl 6 Ay Hapis Cezasıyla Karşı Karşıya!

Afyonkarahisar'da FETÖ/PYD terör örgütüne üye olan bir şahıs, 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı ve yakalandı. Şahsın FETÖ/PYD'nin A Mütevelli yapılanmasında yer aldığı tespit edildi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmaları sonucunda şahıs kısa sürede yakalanarak cezaevine gönderildi.

Afyonkarahisar’da FETÖ/PYD silahlı terör örgütü üyeliği suçundan hüküm giyen bir kişi, yakalanarak cezaevine gönderildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, çalışmalarına devam etmektedir. İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları sonucunda, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üyelik suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir kişi takibe alındı. Bu kişinin FETÖ/PDY terör örgütü içinde yer alan sözde A Mütevelli yapılanmasında yer alan O.A. olduğu belirlendi. Kısa sürede yakalanan şahıs cezaevine gönderildi.

İBB’den çöken bina açıklaması: “Müdahalemiz olmadan yapıda kendinden çökme meydana geldi”

Sıradaki haber:

İBB’den çöken bina açıklaması: “Müdahalemiz olmadan yapıda kendinden çökme meydana geldi”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.