h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yalova’dan Gazze’de hızlı bir şekilde sona ermesi gereken ateşkes çağrısı

Yalova’dan Gazze’de hızlı bir şekilde sona ermesi gereken ateşkes çağrısı

Yalova'da sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen protestoda İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılar kınandı. Grup, İsrail'in saldırılarını durdurması ve acil bir ateşkes sağlanması çağrısında bulundu. Protesto sırasında İsrail aleyhine sloganlar atıldı ve Filistinliler için dualar okundu. Konuşmalarında, terör örgütlerini destekleyenlerle İsrail'in Gazze'de soykırım yaptığını vurgulayan grup, uluslararası toplumu harekete geçmeye ve İsrail saldırılarını durdurmaya çağırdı. Grup, Gazze'ye insani yardımların geçişine izin verilmemesinin krizi daha da derinleştirdiğine dikkat çekti ve Mısır Hükümeti'nden Refah Sınır Kapısı'nı tamamen açmasını talep etti. Protestocu grup, basın açıklamasının ardından ateşkes çağrısına destek vermek için sloganlar attı.

Yalova’da İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları protesto edilirken acil ateşkes çağrısı yapıldı. Sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği protesto gösterisinde İsrail aleyhine sloganlar atıldı ve Filistinliler için dualar okundu. Eylemde konuşma yapan Ferhat Karaboğan, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek, Gazze’deki soykırımın durdurulması ve insani yardımların acil olarak Gazze’ye ulaştırılması gerektiğine vurgu yaptı. Karaboğan, uluslararası toplumu İsrail’in zulmüne karşı adımlar atmaya çağırdı ve acil bir ateşkesin sağlanmasını istedi. Protesto gösterisinde grup, basın açıklamasının ardından ateşkes çağrısında bulunarak sloganlar attı.

Manavgat Irmağı siyaha büründü

Sıradaki haber:

Manavgat Irmağı siyaha büründü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.