h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yangın çıkan apartmanın nedeni kül dökülen soba

Yangın çıkan apartmanın nedeni kül dökülen soba

Manavgat'ta 4 katlı bir apartmanın çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının nedeni ise sobadan dökülen külün odunları tutuşturmasıydı. Yangın sonucunda diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının başlamasıyla birlikte apartmanda bulunanlar evlerini terk etti.

Manavgat’ta Dikkat Çeken Yangın Olayı Yaşandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alan 4 katlı bir apartmanda çatı katında çıkan yangın, büyük korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi’nin müdahalesiyle kısa bir süre içinde söndürüldü. Yangının çıkmasına neden olan olay ise sobadan sönmeden dökülen külün balkondaki odunları tutuşturması olarak belirtildi.

Olay, Aşağı Pazarcı Mahallesi 1089 Sokak’ta bulunan 4 katlı bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Yangın ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü ve 112 sağlık ekipleri harekete geçti.

Hızla yükselen alevler ve dumanlar, çatı katında yaşayanları büyük korkuya sürüklerken, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde yangın diğer dairelere sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni, sobadaki külün tamamen sönmeyecek şekilde balkona dökülmesi ve balkondaki odunların tutuşması olarak açıklandı.

Bu olayla birlikte apartmanda bulunanlar hemen evlerini terk ederken, yangın söndürüldükten sonra ise hasar tespiti yapıldı. Yapılan incelemeler sonucunda yangının sobadan dökülen külün birikerek balkondaki odunları tutuşturması sonucu çıktığı belirlendi. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmazken, maddi hasarın olduğu ifade edildi.

Toroslar Belediyesi, Vatandaşlara Kolaylık Sağlayan Yeni Bir Hizmet Sunuyor

Sıradaki haber:

Toroslar Belediyesi, Vatandaşlara Kolaylık Sağlayan Yeni Bir Hizmet Sunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.