h Dolar 34,0878 % 0.18
h Euro 38,0918 % 0.18
h Sterlin 45,3660 % 0.07
h Altın (Gr) 2.841,04 %0,43
h BIST100 9.975,61 %2,06
a

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir kamyonet, yol ayrımındaki bariyere çarparak kontrolden çıktı. Kazada kamyonette sıkışan bir yolcu itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinin Osman Yılmaz Mahallesi’nde meydana gelen kaza, D-100 yan yolunda İstanbul istikametinde gerçekleşti. Kazaya göre, A.S.M.A. tarafından kullanılan 34 CJM 900 plakalı KİA marka kamyonetin sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yol ayrımındaki bariyere çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet, bariyerin içine girmeye başlarken, içeride bulunan A.Ş. adlı yolcu sıkıştı. İ.Y tarafından kullanılan 34 JE 5791 plakalı otomobil ise duramayarak kamyonete arkadan çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koşarak araçlarını durdurdular. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildiğinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunulmuştu.

İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen kazada sıkışan A.Ş., kamyonetten çıkarıldı. A.Ş., sedyeyle ambulansa taşınarak sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Diğer yandan, kaza sebebiyle trafikte aksamalar meydana geldi. Polis ekipleri, sağ şeritten kontrollü geçişleri sağlayarak trafik akışını düzenledi. Kazaya ilişkin polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Erzincan’da mobilya dolu bir tır tamamen alevlere teslim oldu

Sıradaki haber:

Erzincan’da mobilya dolu bir tır tamamen alevlere teslim oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.