h Dolar 34,0956 % 0
h Euro 37,9048 % 0
h Sterlin 45,1397 % 0.01
h Altın (Gr) 2.796,91 %-0,20
h BIST100 9.774,49 %0,17
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yapılan denetimlerde 117 bin lira ceza kesildi

Yapılan denetimlerde 117 bin lira ceza kesildi

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, kusurlu araç ve sürücülere 117 bin lira ceza kesildi. Kontroller, motosiklet sürücülerine odaklanarak yapıldı ve 22 sürücüye trafik kurallarını ihlal etmeleri sebebiyle toplamda 117 bin 435 TL ceza uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında 1 aranan şahıs ve 1 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. Trafik kazalarının önlenmesi için yapılan bu faaliyetler Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluğunda gerçekleştirildi.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yapılan bir denetimde, kusurlu araçlar ve sürücüler ciddi cezalara maruz kaldı. Denetim, Türkiye genelinde meydana gelen ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının önlenmesi amacıyla özellikle motosiklet sürücülerine odaklandı. Bu kapsamda Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 6 trafik jandarma timiyle yoğunlaştırılmış trafik kontrolü gerçekleştirdi. Kontroller sonucunda, trafik kurallarını ihlal eden 22 sürücüye toplamda 117 bin 435 TL cezai işlem uygulandı. Ayrıca, denetimler sırasında 1 aranan şahıs ve bir Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. Bu önemli ve etkileyici denetim, trafik güvenliği için atılan bir adım olarak dikkat çekiyor.

Çay içerek motosiklet kullanana ceza geldi!

Sıradaki haber:

Çay içerek motosiklet kullanana ceza geldi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.