h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yaşlı bir adamın cesedi cami tuvaletinde bulundu

Yaşlı bir adamın cesedi cami tuvaletinde bulundu

Çorum'da bir adam, cami tuvaletinde ölü olarak bulundu. 74 yaşındaki Ahmet Kuşçu'nun cansız bedeni, vatandaşlar tarafından tuvalette hareketsiz yatarken fark edildi. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan müdahalenin ardından Kuşçu'nun hayatını kaybettiği belirlendi ve cesedi otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Soruşturma ise devam ediyor.

Çorum’da 74 yaşındaki bir adam, cami tuvaletinde ölü olarak bulundu. Olay, Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi’nde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde, Ahmet Kuşçu’nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla otopsi için Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Kuşçu’nun cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından morga kaldırıldı. Soruşturma ise hala devam ediyor.

Narkotik köpeği Mia peynir tenekelerindeki uyuşturucuyu tespit etti

Sıradaki haber:

Narkotik köpeği Mia peynir tenekelerindeki uyuşturucuyu tespit etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.