h Dolar 34,1657 % 0.08
h Euro 38,2175 % 0.08
h Sterlin 45,7244 % -0.29
h Altın (Gr) 2.917,95 %-0,51
h BIST100 9.777,46 %-0,53
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yaşlı bir çift karbonmonoksit gazıyla zehirlenerek hayatını kaybetti

Yaşlı bir çift karbonmonoksit gazıyla zehirlenerek hayatını kaybetti

Araban ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirtilen yaşlı çiftin cansız bedenleri evlerinde bulundu. Yakınları tarafından niye ses alınamadıklarını fark eden aile, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede, Ayşe Fatma ve Mustafa Elmas çiftinin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Olayın ardından cenaze işlemleri tamamlandı ve çift, Nurettin Mahallesi'nde toprağa verildi. Polis, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Gaziantep’in Araban ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybeden bir yaşlı çiftin trajik hikayesi ortaya çıktı. Dün sabah saatlerinde Nurettin Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Ayşe Fatma (83) ve Mustafa Elmas (85) adlı yaşlı çift, sobayı yakıp uyuduktan sonra bir daha haber alınamadı. Endişe duyan yakınları, çiftin evine gittiklerinde onları hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Ayşe Fatma ve Mustafa Elmas çiftinin maalesef hayatını kaybettiğini tespit etti.

Sobadan sızan karbonmonoksit gazına maruz kalarak ölen Elmas çifti, olay yerinde yapılan işlemlerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü ve daha sonra ailelerine teslim edildi. Nurettin Mahallesi’nde düzenlenen cenaze namazının ardından yaşlı çift, yan yana defnedildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Hayatını kaybeden yaşlı çiftin bu acı olayı, soba zehirlenmelerinin ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.

“Terör propagandası yapan kişi polis tarafından yakalandı”, şeklinde Türkçe özgünleştirebiliriz.

Sıradaki haber:

“Terör propagandası yapan kişi polis tarafından yakalandı”, şeklinde Türkçe özgünleştirebiliriz.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.