h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yaya geçidine uymayan bir yayaya motosiklet çarptı

Yaya geçidine uymayan bir yayaya motosiklet çarptı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, yaya geçidine uymadan karşıya geçmeye çalışan bir kadın, motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, bir motosiklet yolu geçen yayaya çarptı. Yaya, çarpmanın etkisiyle yere savruldu ve yaralandı.

Kaza, Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, deniz istikametinden çarşı istikametine seyreden Umut T. idaresindeki 07 BDL 377 plakalı motosiklet, yaya geçidini kullanmadan karşıya geçmeye çalışan Elif Ç. isimli yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan Elif Ç. yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne ambulansla taşındı ve tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Tofaş’ın kuş serisi, başını kullanarak kurtarma operasyonuna katıldı

Sıradaki haber:

Tofaş’ın kuş serisi, başını kullanarak kurtarma operasyonuna katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.