h Dolar 34,2906 % 0.16
h Euro 37,0922 % 0.16
h Sterlin 44,6008 % -0.04
h Altın (Gr) 3.028,62 %0,57
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yeğenini ağır şekilde yaralayan amca kendi hayatına son verdi.

Yeğenini ağır şekilde yaralayan amca kendi hayatına son verdi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir fırında çalışan yeğenini vurarak ağır yaralayan kişi, ardından boynuna dayadığı silahı ateşleyerek hayatını kaybetti. Olay, Fırıncı Hüseyin Sokak Caddesi'nde meydana geldi. Hüseyin Selam isimli şahıs, yanında getirdiği silahla çalışan yeğeni Ekrem Selam'ı vurdu. Amca ve yeğen ağır yaralanırken, Hüseyin Selam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, fırında çalışan yeğenini vurarak ağır yaralayan bir kişi boğazına silah dayayıp hayatını kaybetti.

Olay, Fırıncı Hüseyin Sokak Caddesi’nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle, adı Hüseyin Selam olan bir şahıs, yeğeni Ekrem Selam’ı fırında çalışırken yanında getirdiği bir silahla vurdu.

Daha sonra Hüseyin Selam, silahı boğazına dayayarak ateşledi. Amca ve yeğen, kanlar içerisinde yere yığılarak ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar özel hastanelere kaldırıldı. Ancak Hüseyin Selam, tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1 kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen 1 kişi tutuklandı