h Dolar 34,0075 % 0.32
h Euro 37,8747 % 0.32
h Sterlin 44,9758 % 0.94
h Altın (Gr) 2.820,64 %0,40
h BIST100 %
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yeğeniyle düğünde silahını çıkardı, panik yaşatan ateş açtı: 3 kişi yaralandı

Yeğeniyle düğünde silahını çıkardı, panik yaşatan ateş açtı: 3 kişi yaralandı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir düğüne saldıran bir kişi, rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Saldırgan, düğün salonundan kaçarken otomobille kaza yaptı ve ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Yaralılar Suruç Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Suruç’ta Bir Düğün Saldırısı: 3 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, bir kişi yeğeninin düğününü bastıktan sonra silahla rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Olay, Mürşitpınar Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, F.B. isimli şahıs üvey ağabeyiyle yaşadığı miras kavgası nedeniyle yeğeninin düğününe saldırdı. Kapıdan içeriye giren saldırgan, düğün salonunda bulunan konuklara rastgele ateş etti ve 3 kişiyi yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Suruç Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Saldırgan Kaza Yaptı Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Yeğeninin düğününü bastıktan sonra silahla saldırıda bulunan F.B., olay yerinden kaçarken kaza yaptı. Yaralanan saldırgan jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve sağlık durumunu iyi olan yaralıların ifadelerine başvurulacak. Saldırganın neden düğünü bastığı ve silahla ateş açtığı konusunda detaylı bir araştırma yürütülüyor.

‘ABD ve İngiltere’nin saldırıları Yemen’de halk tarafından protesto edildi’

Sıradaki haber:

‘ABD ve İngiltere’nin saldırıları Yemen’de halk tarafından protesto edildi’

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.