h Dolar 34,0901 % -0.06
h Euro 38,0904 % -0.06
h Sterlin 45,5746 % -0.14
h Altın (Gr) 2.882,79 %0,28
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yetimlere Yardım: İhtiyaç Sahiplerine Destek

Yetimlere Yardım: İhtiyaç Sahiplerine Destek

Uluslararası yardım kuruluşu Yetimeli Derneği, Kovancılar ilçesinde bulunan yetimler için gıda kolisi dağıttı. Yetimeli Derneği, dünya genelinde yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla faaliyet göstermektedir. Türkiye'de deprem bölgesi de dâhil olmak üzere birçok ilde yardım çalışmalarına devam eden dernek, Kovancılar'daki yetimleri de unutmadı. Yardımseverlerin katkılarıyla onlarca aileye gıda kolisi dağıtıldı. Detaylar haberimizde.

Uluslararası yardım kuruluşu Yetimeli Derneği, Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde gıda kolisi dağıttı. Dünyanın birçok yerinde yetimlerin ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veren Merkezi Avrupa’daki bu uluslararası yardım kuruluşu, Türkiye’de özellikle deprem bölgesi olarak bilinen birçok ilde yardım faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Yetimeli Derneği, Kovancılar ilçesindeki yetimleri de unutmadı ve onlarca aileye gıda kolisi dağıttı. Kovancılar’daki Yetimeli Derneği temsilcisi Mehmet Can Kılıç, yardımseverlere teşekkürlerini iletti.

Erzincan’da 2023 yılında meydana gelen trafik kazaları 23 kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu

Sıradaki haber:

Erzincan’da 2023 yılında meydana gelen trafik kazaları 23 kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.