h Dolar 34,2985 % 0.18
h Euro 37,1332 % 0.18
h Sterlin 44,5678 % 0.08
h Altın (Gr) 3.018,27 %0,22
h BIST100 8.908,47 %0,40
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yıllar sonra bir araya gelen emektar öğretmenler, duygusal buluşma yaşadı

Yıllar sonra bir araya gelen emektar öğretmenler, duygusal buluşma yaşadı

Uşak Kız Meslek Lisesi'nde yıllarca görev yapmış öğretmenler, Belediye Başkanı Mehmet Çakın eşliğinde Kadın Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi. UKAMER, eski lise binasında düzenlenen buluşmayla emekli öğretmenleri bir araya getirdi. Etkinlikte, öğretmenler geçmiş günleri anarken, UKAMER'in kadınların toplumdaki yerini güçlendirmeye yönelik çalışmaları da vurgulandı. Belediye Başkanı Çakın, tarih binada yapılan buluşmadan dolayı gurur duyduklarını belirtti. Buluşmaya Belediye Başkan Yardımcısı ve UKAMER Koordinatörü de katıldı.

Uşak Kız Meslek Lisesi’nde çalışmış olan öğretmenler, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın katılımıyla Kadın Koordinasyon Merkezi’nde bir araya gelerek geçmiş yılları anma fırsatı buldu. Uşak Belediyesi tarafından kadınlara yönelik olarak oluşturulan UKAMER, Kız Meslek Lisesi’nin eski binasında yeni etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda UKAMER, emekli öğretmenleri yıllar sonra tekrar bir araya getirmek amacıyla anlamlı bir buluşma organizasyonu gerçekleştirdi.

Buluşma sırasında öğretmenler, eski okul günlerini yâd ederken, UKAMER’in toplum üzerindeki olumlu etkilerine ve kadınların güçlenmesine yönelik çalışmalarına da dikkat çekildi. Merkezin kadınlara yönelik eğitim ve destek programları düzenlemesi, öğretmenler tarafından takdirle karşılandı. Öğretmenler, merkezde bulunan etkinlik odalarını gezerek uzman diyetisyen, psikolog ve reformer pilates eğitimleri hakkında bilgilendirildi. Buluşma sırasında sunulan ikramlar ve öğretmenlere verilen hediyeler, samimi ve sıcak bir atmosfer oluşturdu.

Buluşmaya katılan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, öğrencilere yıllarca eğitim vermiş değerli öğretmenlerle bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Çakın, tarihi binanın her köşesinde anıları olan öğretmenlerin yıllar sonra tekrar bir araya gelmelerine vesile oldukları için mutlu olduklarını belirtti. UKAMER’in yeni hizmet binasının tüm kadınlara açık olduğunu ve artık kadınların bu merkezde unutulmaz anılar biriktirip önemli buluşmalar gerçekleştirebileceklerini vurguladı.

Buluşmaya Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Ceylaner ve Kadın Koordinasyon Merkezi Koordinatörü İlknur Ertuğrul da katıldı.

Dere kenarında korkunç bir keşif! Ceset bulundu.

Sıradaki haber:

Dere kenarında korkunç bir keşif! Ceset bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.