h Dolar 34,1128 % 0.28
h Euro 38,1365 % 0.28
h Sterlin 45,4580 % 0.33
h Altın (Gr) 2.867,27 %1,36
h BIST100 9.926,03 %-0,50
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yokuş aşağı ters yönde ilerleyen otomobil tehlikeli durumlar yarattı

Yokuş aşağı ters yönde ilerleyen otomobil tehlikeli durumlar yarattı

Serdivan'da yeni kampüs yolunda ters şeride giren bir otomobil, yokuş aşağı ilerlerken diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. Olay, 2. Cadde üzerinde meydana geldi. Ters yönde ilerleyen otomobili gören diğer sürücüler şaşkınlık yaşadı. Bir kadın ise cep telefonuyla bu tehlikeli anları kaydetmeyi başardı. Hem kendi hem de diğer sürücülerin canını hiçe sayan bu tehlikeli sürücüye tepkiler büyüdü.

Serdivan ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Yeni kampüs yolunda ters yönde seyreden bir otomobil sürücüsü, hem kendi hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atarak büyük bir kaza riski yarattı. Bu tehlikeli durumu gören bir kadın ise cep telefonuyla anları kayda geçirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Serdivan ilçesi Otuziki Evler Mahallesi’nde bulunan yeni kampüs yolunda meydana geldi. 54 AIE 491 plakalı otomobil, 2. Cadde üzerinden ters yönde ilerleyerek 32 Evler Caddesi’ne doğru yokuş aşağı gitmeye başladı. Diğer sürücüler, otomobilin ters yönde seyretmesine şaşırdı. Kendi ve diğer sürücülerin canını tehlikeye atan bu sürücüye tepki gösteren bir kadın ise o anları cep telefonuyla saniye saniye kaydetti.

31 yıl kesinleşmiş ceza alan bir kişi polis tarafından yakalandı.

Sıradaki haber:

31 yıl kesinleşmiş ceza alan bir kişi polis tarafından yakalandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.