h Dolar 34,0863 % 0.16
h Euro 38,0833 % 0.16
h Sterlin 45,3764 % 0.04
h Altın (Gr) 2.833,42 %0,17
h BIST100 9.975,61 %2,06
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yol tabelası, tıra çarparak yol kenarındaki şoförü ağır şekilde yaraladı

Yol tabelası, tıra çarparak yol kenarındaki şoförü ağır şekilde yaraladı

Konya'da bir tır, kaldırıma park edilmiş bir tabelaya çarparak devirdi. Bu esnada kaldırımda bulunan sürücünün başına tabela vidası isabet etti. Kazada sürücü ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Konya’da bir olay sonucu yaşanan talihsiz bir kaza, sürücünün başına gelen bir tabela ile sonuçlandı. Saat 16.00 sularında Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan Yeni İstanbul Caddesi’nde polis uygulama noktasının karşısında, Afyonkarahisar istikametine seyreden bir tır kaldırıma park edilmiş bir şekilde duran bir tabela ile çarpıştı. Kazanın meydana geldiği sırada aracın yanında bulunan sürücü ağır şekilde yaralandı.
Olayın detaylarına göre, 42 FC 440 plakalı tır, 61 yaşındaki sürücü Doğan A. tarafından Konya’dan Afyonkarahisar istikametine doğru kullanılıyordu. Sürücü, ihtiyaç için kontrol noktasının yanında aracını durdurdu ve araçtan indi. Bu sırada, araçta bulunan 51 yaşındaki M.D. direksiyona geçerek tırı kenara çekmeye çalıştı. Ancak manevra yaparken tır, kaldırımda bulunan bir tabela ile çarpıştı ve tabela devrildi. Tabelanın vidaları ise Doğan A.’nın başına isabet etti. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine yönlendirildi. Ağır yaralanan Doğan A., Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi ve burada tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yol tabelası, şoföre çarpan tıra çarptı

Sıradaki haber:

Yol tabelası, şoföre çarpan tıra çarptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.