h Dolar 34,2814 % 0.13
h Euro 37,1798 % 0.13
h Sterlin 44,5369 % 0.03
h Altın (Gr) 2.997,78 %-0,46
h BIST100 8.849,71 %-0,26
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yolcu koltuğuna oturup ayaklarıyla direksiyonu kontrol eden sürücü şaşırttı

Yolcu koltuğuna oturup ayaklarıyla direksiyonu kontrol eden sürücü şaşırttı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde bir sürücü, yolculuğu sırasında direksiyonu ayaklarıyla kontrol ederek tehlikeli bir şekilde ilerledi. Bu olayı cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada paylaşan şahsın davranışı, hem kendisini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. Polis ekipleri, bu görüntülere ilişkin inceleme başlattı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde, bir sürücü ilginç bir olaya imza attı. Sürücü, arabada yolculuk ederken sürücü koltuğundan kalkıp yolcu koltuğuna geçti ve ayaklarıyla direksiyonu kontrol etti. Bu tehlikeli yolculuğu cep telefonuyla kayda alan sürücü, o anları sosyal medyada paylaştı.
Olay, D-650 kara yolu Güneşler Mahallesi Karasu yolunda meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen sürücü, seyir halinde bulunan hafif ticari araçta yolcu koltuğuna geçip direksiyonu ayaklarıyla kontrol etti. Bu hareketiyle hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan şahıs, bu anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Sosyal medyada, “Sen iki elle direksiyon tutanlara alışmışsın. Ben rahat bir şekilde kullanınca şaşırdın tabii” şeklinde ifadeler paylaşan sürücü, oldukça dikkat çeken bir davranış sergiledi.
Polis ekipleri, bu görüntülerle ilgili olarak soruşturma başlattı.

ANTİAD Başkanı Köleoğlu, “Derneğimizin hedefi, şehrimiz için çalışmak” diyor

Sıradaki haber:

ANTİAD Başkanı Köleoğlu, “Derneğimizin hedefi, şehrimiz için çalışmak” diyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.