h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a

Bursa’da özel bir halk otobüsünde yaşanan olayda, yolunu kapatan bir sürücü tarafından uyarılan otobüs şoförü, yolcuların gözleri önünde dövülerek saldırıya uğradı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, 25 yaşındaki şoför Mustafa Semiz, saldırganlardan şikayetçi oldu. Semiz, “Yol istedim, araca vurdular. Sonra da saldırdılar. Hastaneden rapor alıp şikayetçi oldum” dedi. Olaya tanıklık eden yolcular ise saldırganların suçlu ve güçlü olduklarını belirtti.

Olay, sabah saatlerinde Bursa’nın Osmangazi ilçesi Veysel Karani Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. 16 M 00100 plakalı özel halk otobüsü, güzergah üzerinde yanlış park eden bir araç nedeniyle yoluna devam edemedi. Şoför Mustafa Semiz, araç sürücüsünü uyararak “Abi otomobili biraz daha sağa çek, ben geçeyim” dedi. Ancak araç sürücüsü ısrarla otomobilini çekmeyince otobüse vurdu. Semiz sinirlenerek otobüsün kapısını açarak sürücüyü uyarırken, otomobilde bulunan şoför ve yanındaki 4 yolcu aniden Semiz’e saldırdı. Otobüsteki diğer yolcuların zorlukla ayırdığı kavga güvenlik kameralarına da yansıdı.

Yaşanan olay sonrasında konuşan otobüs şoförü Mustafa Semiz, “Eski Gemlik Yolu’ndan inerken bir araç yolun ortasında durmuş. Ben de güzel bir dille ‘Abi otomobilini kenara çeker misin?’ dedim. Az önce buradan büyük bir araç geçti, sen nasıl geçemiyorsun dedi. Eli o sırada dışardaydı, ‘Abi elini içeri al’ dedim. Geçerken otobüse vurdu. Ben durdum, amacım sadece ‘Niye vuruyorsun?’ diye sormaktı. O sırada babası araçtan inerek bana vurdu. Ben kendimi savunmak için babasını ittirdim. Sonrasında otomobildekiler de indi, otobüse gelerek beni darp ettiler. Polisler geldi ve beni hastaneye götürdüler. Darp raporu aldık, karakola giderek şikayetçi oldum” şeklinde konuştu.

Olay anında otobüste yolcu olarak bulunan Mürvet Ay ise, “Sabah okula gitmek için otobüsle seyahat ediyorduk. Şoför bey yanlış park eden bir aracı uyararak geçememesini belirtti. Ardından otomobilden 4 kişi inerek şoför beyi dövdü” dedi. Diğer bir otobüs yolcusu olan Aslı Arslan ise, “Sabah herkes işe gitmek için yola çıkmıştık. Anlamsız bir nedenle 4 kişi otobüse saldırdı. Şoför darp edildiği sırada otobüsün camları kırılmaya çalışıldı. Ne olduğunu anlamakta şaşkınız” şeklinde konuştu.

Kartal’da tehlikeli şerit değiştirme: Sürücü trafikten men edildi

Sıradaki haber:

Kartal’da tehlikeli şerit değiştirme: Sürücü trafikten men edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.