h Dolar 34,2811 % -0.03
h Euro 36,9885 % -0.03
h Sterlin 44,5101 % 0.04
h Altın (Gr) 3.036,02 %0,28
h BIST100 8.747,07 %-1,04
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yolu kapatan PTT kargo çalışanlarını uyaran vatandaşa darp iddiası

Yolu kapatan PTT kargo çalışanlarını uyaran vatandaşa darp iddiası

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir vatandaş, PTT görevlileriyle yaptığı tartışma sonucunda darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Vatandaş, PTT araçlarının yolu işgal ettiğini ve kendisine engel olduğunu belirtti. Olay yerine gelen İHA muhabiri de PTT Müdürü tarafından engellenerek suçlandı. Darp edilen vatandaş, polis eşliğinde hastaneye götürülerek rapor aldı ve şikayette bulundu. PTT görevlisi de vatandaştan şikayetçi oldu.

Manavgat’ta PTT’nin yolu işgal etmesi nedeniyle çıkan tartışma, şiddete dönüştü. Bir vatandaş, PTT görevlisinin kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayette bulundu. Olay, Manavgat Kaymakamlığı ile PTT arasındaki boş alanın kullanımıyla ilgili yaşandı. Manavgat Kaymakamlığı ve PTT’nin 4501 Sokak’tan Antalya Caddesi’ne çıkan güzergahı, kargo araçları ve kargolarla işgal ettiği iddiasıyla başlayan tartışma, şiddete dönüştü. Durumu kaydetmek isteyen vatandaş, fotoğraf çekerken PTT görevlileri tarafından darp edildi. Kan içerisinde kalan vatandaş, polis çağrısı sonucu hastaneye götürüldü. Hem vatandaş hem de PTT görevlisi birbirlerinden şikayetçi oldu. Şikayetler üzerine polis soruşturma başlattı.

Gazze’de ölü sayısı 24 bin 285’e ulaştı

Sıradaki haber:

Gazze’de ölü sayısı 24 bin 285’e ulaştı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.