h Dolar 34,1026 % 0.24
h Euro 38,1457 % 0.24
h Sterlin 45,5889 % 0.48
h Altın (Gr) 2.874,39 %1,62
h BIST100 9.900,25 %-0,76
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yozgat halkı, şehitlerimiz için bir araya geldi

Yozgat halkı, şehitlerimiz için bir araya geldi

Terörle mücadele operasyonları sırasında şehit olan askerler için Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı tarafından "teröre lanet" yürüyüşü düzenlendi. Vatandaşlar, Türk bayraklarıyla birlikte yürüyerek terörü kınadı. Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Celal Yalçın, şehit haberlerinin yürekleri yaktığını belirterek devletin ve orduyun, teröristlere karşı mücadelesini sürdürmesini istedi.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için halk bir araya geldi ve terörü lanetledi.

Yozgat’ta Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Teröre Lanet” yürüyüşüne katılan vatandaşlar, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan askerler için bir araya geldi. Türk bayraklarıyla donatılan yürüyüş boyunca Lise Caddesi üzerinde “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganları atıldı. Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı Celal Yalçın, burada yaptığı açıklamada, şehit haberlerinin yüreklerde ateş gibi düştüğünü belirterek, “Pençe-Kilit harekatının operasyon sahasında bulunan bir üssümüze hain teröristlerce önceki gün akşam saatlerinde sızma girişimi oldu ve çıkan çatışmada 9 kahraman Mehmed’imiz şehit düştü, 4 kahraman askerimiz ise yaralandı. Türk milleti her zaman bu inançlı bilinçle hareket edecektir. Şehitlerimizin tertemiz kanı, burada kalmayacak ve bu hesap mahşer gününe kadar ertelenmeyecektir. Devletimizden ve kahraman ordumuzdan beklentimiz, bu vatansever mücadele sona erene kadar bu cennet vatanın evlatlarına ve birliğimize, dirliğimize kasteden bu kan emici teröristlerin son destekçisini etkisiz hale getirmektir” dedi.

Cami tuvaletinde ceset bulundu: Korkunç olayın detayları!

Sıradaki haber:

Cami tuvaletinde ceset bulundu: Korkunç olayın detayları!