h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yüksekova Emniyeti, doğada yaşayan hayvanlar için yem bıraktı

Yüksekova Emniyeti, doğada yaşayan hayvanlar için yem bıraktı

Hakkari'nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışının etkisiyle yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için mücadele verdi. Yarım metreyi aşan kar kalınlığına rağmen polisler, sokak hayvanları ve kuşlar için yemleme çalışması yaptı. Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri, kar yağışının ardından hayvanlara yardım etmek amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler, kar yağışının neden olduğu yiyecek sıkıntısıyla mücadele etmek için harekete geçti. İlçede etkili olan yoğun kar yağışı, hem insanları hem de sokaktaki hayvanları olumsuz etkiledi. Bu durum üzerine, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yarım metreye varan kar kütlesinde ilerleyerek sokak hayvanlarına ve kuşlara yem bıraktı.
Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Başkomiser Selman Beğde, kar yağışının ardından hayvanlara yönelik yem bırakma çalışması yaptıklarını belirtti. Beğde, “Yüksekova’da zorlu bir kış dönemi yaşıyoruz. İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri olarak, yarım metreye varan karla mücadele ederek hayvanlar için yiyecek ve mama bıraktık” dedi.

Samsun’da çıkan yangında bir kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı

Sıradaki haber:

Samsun’da çıkan yangında bir kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.