h Dolar 33,9818 % 0.11
h Euro 37,7251 % 0.11
h Sterlin 44,7272 % -0.19
h Altın (Gr) 2.726,78 %-0,69
h BIST100 9.771,16 %-1,67
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 56 kaçak göçmen kurtarıldı.

Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 56 kaçak göçmen kurtarıldı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik tarafından Türk karasularına geri itilen ve ölüme terk edilen 56 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinin açıklarında, Türk karasularına itilerek ölüme terk edilen 56 kaçak göçmen, Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri, bölgede bir lastik bot içinde kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Sahil Güvenlik Gemisi ‘TCSG-84’ ve Sahil Güvenlik Botu ‘KB-4304’, kaçak göçmenleri geri itilerek terk edilen lastik bot içerisinde buldu ve kurtardı. Kurtarılan göçmenler, Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi. Çanakkale açıklarında yaşanan bu dramatik olay, Türk ve Yunan Sahil Güvenlik ekiplerinin sık sık karşılaştıkları insan kaçakçılığı sorununu bir kez daha gündeme getirdi.

Kayseri’de 8 araç tarafından oluşturulan zincirleme trafik kazası meydana geldi: 1’i ağır, toplamda 5 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Kayseri’de 8 araç tarafından oluşturulan zincirleme trafik kazası meydana geldi: 1’i ağır, toplamda 5 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.